Welkom op

Team Walk4Nick & Hans

Op 5 november lopen wij met een team bestaande uit familie, vrienden en kennissen in het kader van de Internationale Hersentumorweek een wandeltocht om geld in te zamelen voor de stichting STOPHersentumoren.

Adrie en Eveline leggen uit waarom wij dat doen: “Ons nichtje Nicole had gelezen dat er in Dongen een Walk4brains werd georganiseerd om geld in te zamelen voor de stichting STOPHersentumoren. We hebben daarna geen minuut getwijfeld en hebben direct contact opgenomen met het echtpaar in Dongen welke deze wandeltocht organiseert. Vorig jaar is op 21 augustus onze jongste zoon Nick op 17-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Wij realiseren ons dat wat onze zoon is overkomen ons allemaal kan overkomen”.
Anja vertelt: “Mijn man Hans is dit jaar op 2 juli overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Wat zou het prachtig zijn als er over een aantal jaren in ieder geval een overlevingskans bestaat als je wordt getroffen door deze vorm van kanker”.

Dit mee te maken gun je zelfs je ergste vijand niet en het is daarom belangrijk dat er meer onderzoek wordt gedaan naar de behandeling van hersentumoren. Vanwege het relatief kleine percentage dat te maken krijgt met deze vorm van kanker wordt er te weinig onderzoek naar gedaan. 

Wij willen mede daarom de stichting STOPhersentumoren financieel steunen want we realiseren ons dat wat Nick en Hans is overkomen ons allemaal kan overkomen. Wat zou het prachtig zijn als over een aantal jaren er in ieder geval een overlevingskans bestaat als je wordt getroffen door deze vorm van kanker. 

Het is een prachtig initiatief van Ruud en Henny en wij willen daarom iedereen vragen om of door zelf mee te lopen of een loper te sponsoren de loop in Dongen op 5 november tot een succes te maken.

Familie Rullens de Jongh en Familie Simons van Mook