Welkom op

Walk4brains Dongen 2011

Welkom bij Walk4brains Dongen 2011

Op zaterdag 5 november hebben wij voor de tweede maal een walk4brains in Dongen georganiseerd. Wat een succes! We willen op deze manier iedereen bedanken die deze dag gelopen, gesponserd of geweldig geholpen hebben. Zonder jullie allemaal was dit niet zo gelukt. Wat fijn dat we elkaar hebben mogen ontmoeten en met elkaar hebben mogen delen. Wij, Team van der Veeken, kijken met een tevreden gevoel terug op deze mooie, zonnige dag. Het weer hadden we ook nog mee!Stoer

We hoopten 2000 euro bij elkaar te verzamelen en verwachtten tussen de 50 en 100 lopers.

Nou dit is wel een beetje anders gegaan. We zijn supertrots!


We hebben 211 mensen mogen verwelkomen.

Met elkaar hebben we 1835 km gelopen.

 

En in totaal hebben we maar liefst in totaal €13.814 euro opgehaald! Daarnaast hebben we voor de stichting voor €387 aan spulletjes verkocht.

We hebben contact gehad met de voorzitster van de Stichting Stophersentumoren, Klaske. Die vond het ongekend en was superblij! Op haar verzoek zullen wij het geld rechtstreeks storten op de rekening van de stichting. Daarom zal ook op de website van de stichting binnenkort het preciese bedrag bekend gemaakt worden, met daarbij ook de opbrengsten van de verschillende teams.


Ons nieuws staat al op de site van de Stichting STOPhersentumoren.nl. Lees het hier

 Voor zover nu bij ons bekend, de opbrengsten van de verschillende Teams. Jullie zijn natuurlijk hartstikke benieuwd. Dit zijn de bedragen incl. het geld wat bij de Stichting al is binnengekomen.*

 JOPISTOP €4457

Walk4Nick&Hans €4461

Team Meershoek € 1059

Team Geerts € 175

Team van den Wijngaard €475

Team van der Veeken €3187

Lieve mensen bedankt allemaal!

Tot volgend jaar!

We zouden het leuk vinden als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek Heb je nog mooie foto's gemaakt van deze bijzondere dag, wil je ons dan er een paar sturen? Foto's die we al ontvangen hebben, zijn hier te bekijken.

TEAM VAN DER VEEKEN

 

* soms was het voor ons niet helemaal duidelijk welke giften voor welk team zijn binnengekomen, dus sommige giften zijn mogelijk bij het verkeerde team terechtgekomen, maar we gaan uiteindelijk voor hetzelfde doel!

 

 

 

 

Routebeschrijving
In Dongen is momenteel de Middellaan gesloten. En zoals de naam al doet vermoeden, loopt deze midden door Dongen. Houd hier rekening mee.
Vanuit Tilburg.
Vanaf de Dongenseweg houd je links de Vierbundersweg aan. N632
Voor de brug over het kanaal sla je rechtsaf Kanaaldijk Noord in. Blijf deze volgen tot de fietsbrug. Bestemming bereikt. 
Vanuit Breda.
Vanaf de N629 (Oosterhout) sla je op de grote rotonde rechtsaf de Westerlaan in. Over het kanaal bij de verkeerslichten naar links de Steenstraat in. Bij alle rotonden rechtdoor. Over de brug over het kanaal sla je linksaf Kanaaldijk Noord in. Blijf deze volgen tot de fietsbrug. Bestemming bereikt.

Starttijd: Tussen 9.00 uur en 10.30 uur kun je starten met wandelen.

Welkom vanaf 9.00 uur

Officiele start/opening om 9.30 uur

Startlocatie: Kanaaldijk Noord 9a sector C, 5104 BE Dongen bij

Autogarage Gerard van Riel.

Startgeld: 25 euro voor volwassenen

                  5 euro voor kinderen t/m 12 jaar

 

 Hoe schrijf je jezelf in?

Klik hiervoor op ik doe mee! en via het mailformulier geef je aan dat je meeloopt en voor welke route. Vervolgens klik je hier om te betalen. Wanneer je liever contant betaald kan dat ook op de dag zelf. Maar geef dit dan even aan in de mail. Wanneer je een mail terug ontvangt is je deelname bevestigd. We proberen dit zo snel mogelijk te doen.

Het inschrijfgeld om mee te lopen is 25 euro. Dat is best veel, daarvan zijn we ons bewust. Maar misschien kun je jezelf laten sponsoren door je eigen achterban. Je kunt hiervoor gebruik maken van het sponsorformulier.